layout

u.know.me ? i.know.u :)

My photo
Penang, Malaysia
heyy~ im nurul/izzati/kecik/nuoi , accountancy student ; made in uitm . have high dreams even higher than myself -.-"

Thursday, March 29, 2012

Let's play prank :)


Assalamualaikum :)

hye, lama x update belog kn ? hahaha dasar pemalas ! bukan3, fokus untuk semester 4 agaknya :) last2 harapan ! final mcm hmm, sudahla didn't need to flashback .


haaa. korg penah main 'pranks' ?? alahh, yg kena2 kn orang tue :) aku x penah, and aku x suka ! tapi, baru2 nie benda tue terjadi. Yeah mann, it was so fun baq hang ! let me tell you prank yg kitorg bwt and might be tade lah kelakar mane bagi korang yg tidak berada dalam situasi yg aku ada ketika itu, just continue ur reading ~

............................

pada suatu malam yg biase2 shje situasinye, aku dan fmily aku yg laen tgah sebok bergosipp alahh biase la family tadenye tumpah gosip kalo x sekepala ye dak ? pada masa yg sma member paktam, Si A nie ada skali tgah repair PC , takpela kan. Pakcik aku sorg nie, konon bajet baik laa kn, sje laa kasi chocolate Ferrero Rocher tue dkat Si A ~ yg Si A nie, masyaAllah punya la terujaa.. " weyy, betoi hg bagi aku nie ? aku x pnah merasa coklet nie, aku teringin betoi nie " punya sakan dya dok berterima kasih..

#situasi luar bilik paktam,

lepas kasi chocolat tue, pakcik aku keluaq la dri bilik paktam aku tue sambil terqenyeh-qenyeh ( tersenyum) fmily yg len dah gelak smpai tekan2 perot dah yg aku masih terngangaa lagi... hmmm, pasepa kah mereka2 ini -.- hmm, sumtihng wrong somewhere nie... aku masa tue, kejadah depa nie, never mind lah.. ohh well, seperti yg kita tahu, coklet Rocher tue sejibik mcm coklet Roka kn ? :) sape penah makan ? aku penah, byk kali penah :)

sedang mereka dok ber- kekeke , tiba2 dengaq paktam aku gelak. oke sah ! 'prank' tue menjadi ~ sedang best Si A mengoyak ketas Rocher tue smpy terbogel lah coklet tue, teros dya lempaq coklet tue.. tawu knape ? rupanya2 pakcik aku tarok inti onde2 dalam ktas coklet Rocher tue bhahaha :D kesian Si A . merajuk beliau lantas pulang ke rumah hehee.. rupa inti kuih onde2 tue ade je iras ngn coklet Rocher kn? kn? hahhaa

Apecerr ?? inti onde-onde ngn ceklat rocher tue semacam sebentuk sekaler je aku tgok :) soo mmg Si A tue ter'prank laa kn. Hahaha , Pity you Booo :P


soo.. korang pnye pranks acane ? bye :)