layout

u.know.me ? i.know.u :)

My photo
Penang, Malaysia
heyy~ im nurul/izzati/kecik/nuoi , accountancy student ; made in uitm . have high dreams even higher than myself -.-"

Tuesday, October 4, 2011

tamat suda semester 3 :D


Salam :)

tumblr photography at charmroyal.com

harinie (4/10/11) hari last aku sbg seorg student akaun bagi SEMESTER 3 ( caps lock yea di situ, toksah dok bwat syiok laa knon dah nk grad ). paper last tadi, paper commercial law. mmg aku senyum sorg2 laa jawab paper tue tadi. ape yg spot sume masok. yea dokk !! hahaha. mmg 2,3 hari stayed up bagai nk rakk, errr, tpy fokus untuk spot jea laa. hahha, tpi bagi aku berbaloi laaa sbb aku bole jawab :P siap sejam awal tawu jahh ! hahha.

kat sni aku nk tumpang citer, i dont like the way ketua pengawas tue lie. oke ayat hinduuu.. hehe. tade laaa, selama mana aku hidop , xpenah lagi laa aku jmpe ketua pengawas jge exam yg cenggitu. ayat dea. perghhh!!!! kalo nk compare ngn sambal belacan aku buat, ayat dea lagi kaw ! kaw ! pnye pedasss ! agak2 laa tuan . kalo udah mike geram bebeno dekat student2 yg jlannye terkedek2 tue ( NOT me ) , gne laa language yg agak suit2 sket. ini idokk , slamberr perot buncit mike jeaa , kta diowg tue jalan lmbat cm nk pegi ro**n. kalo udah diowg tue sangap bebeno, tadenye deme2 tue nk jlan terkedek2. hadoyai.. sgt xsesuai utk bdak bwah umur cam aku :P nseb laa dpt KP garang ! trus spoil nk jwb exam -,-' tpy bukan aku lea, aku lajuuuu jea jawab. hahaha !

cerr tgok kucin nie, garang2 ponn cute jerr aku nengok. bkn mcm beliau -,-

skrg tana pk banyak laa. doa udah, usaha sudah. ikhtiaqq sudah. tinggal tawakal jea lhaa skrg nie... ape nk jadi dgn result aku sem nie ? cane pointer aku sem nie ?? huuhu. tawakal tu a'lallah leaa jwbnye. ummm, cuti sem sebulan lebih kott . heehe. majoriti , mmbe2 aku yg gegurl nie nk belajaq masak. haaha . asai cuti jea blajaq msak, dri sem 1 lagi aku dengaq. hai ! x pndai2 msak lagi k ? :P ( oke, mcm kte kt dri sndiri jea. cishhh -,- ) ermm. sentap ! kBai .


p/s ;
-angau tahap gaban, sume org kecik stylo ala2 kaw, sume aku kte kaw. hahha. mklomla rabon !
-finally, x dpt jgk nk tserempak dgn kaw ): ada jodoh kte jmpe lagi. huuu.
-cuti nie nk kna tmbah berat badan. hohoo :DD



2 comments: